Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 24 Οκτωβρίου

Ημερίδα αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις του στο Ακρωτήρι Χανίων, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη δύο νέων, της Στέλλας και του Γιάννη, οι οποίοι στις 17 Αυγούστου 2017 έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, ενώ βάδιζαν στον δρόμο μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ημερίδα πραγματοποιείται, καθώς το Πολυτεχνείο Κρήτης θέλει να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των μελών του όσον αφορά την ασφαλή οδήγηση, την προώθηση της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και πάνω από όλα την ασφάλεια των φοιτητών του.

Η ημερίδα περιλαμβάνει δύο ενότητες:
- Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και βιωματικές δράσεις (για τα μέλη της πολυτεχνικής κοινότητας). Αμφιθέατρο Κτιρίου Επιστημών, από τις 12:00 έως τις 16:00.
- Εσπερίδα με θέμα την οδική ασφάλεια (ανοικτή στο κοινό). Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης», από τις 18:00 έως τις 21:00.
«Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή για να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς για όλους μας. Στη μνήμη των δύο παιδιών, που με τον θάνατό τους ίσως κάνουν εμάς καλύτερους ανθρώπους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης.
ΠΗΓΗ - ΑΠΕ

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 24 Οκτωβρίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ