Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 24 Οκτωβρίου

Ημερίδα αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις του στο Ακρωτήρι Χανίων, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη δύο νέων, της Στέλλας και του Γιάννη, οι οποίοι στις 17 Αυγούστου 2017 έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, ενώ βάδιζαν στον δρόμο μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ημερίδα πραγματοποιείται, καθώς το Πολυτεχνείο Κρήτης θέλει να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των μελών του όσον αφορά την ασφαλή οδήγηση, την προώθηση της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και πάνω από όλα την ασφάλεια των φοιτητών του.

Η ημερίδα περιλαμβάνει δύο ενότητες:
- Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και βιωματικές δράσεις (για τα μέλη της πολυτεχνικής κοινότητας). Αμφιθέατρο Κτιρίου Επιστημών, από τις 12:00 έως τις 16:00.
- Εσπερίδα με θέμα την οδική ασφάλεια (ανοικτή στο κοινό). Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης», από τις 18:00 έως τις 21:00.
«Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή για να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς για όλους μας. Στη μνήμη των δύο παιδιών, που με τον θάνατό τους ίσως κάνουν εμάς καλύτερους ανθρώπους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης.
ΠΗΓΗ - ΑΠΕ

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 24 Οκτωβρίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το «Welcome Chinese» στην Κρήτη - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............