2ος Δρόμος για την Υγεία» αύριο Κυριακή 14 Οκτωβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

2ος Δρόμος για την Υγεία» αύριο Κυριακή 14 Οκτωβρίου

«2ος Δρόμος για την Υγεία»
Ο Σύλλογος εργαζομένων «Βενιζελείου» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο  πολιτιστικό -  αθλητικό event που θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αύριο Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 με ώρα έναρξης 9.30 πμ.
Γονείς με μικρά παιδιά νηπιακής και σχολικής ηλικίας θα  συμμετάσχουν σε παιχνίδια βιοκινητικής εξέλιξης στο χώρο υπό τους ήχους μουσικής και ….μπαλονιών!!
Εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα οργανωθεί στο χώρο από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του «Βενιζελείου» Νοσοκομείου. Δυνατότητα ενημέρωσης αλλά και δωρεάς μυελού των οστών θα δοθεί από τον «Αιματοκρίτη».

Μηνύματα …  υγείας θα δοθούν με την παρουσία του Ι.Σ.Η, του Π.Σ.Φ, της Ε.Δ.Δ.Ε αλλά και της Π.Δ.Ε Κρήτης.
Δράσεις και επιδείξεις θα … πλαισιώσουν το μήνυμα που αυτή η εκδήλωση πρεσβεύει.
Ο Σύλλογος εργαζομένων ως αρωγός της υγείας προσπαθεί να προάγει την υγεία, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να προβάλει το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη μας.
Εκκίνηση του ποδηλατικού περίπατου από τον Καράβολα και τερματισμό στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει ποδήλατα στους μη έχοντες για συμμετοχή στην εκδήλωση!
Να μη λείψει κανείς!!
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χωρίς καμία επιβάρυνση, θα δίνεται μπλουζάκι, καπελάκι, νερό και ένα μικρό σνακ. Όλοι μπορούν να διεκδικήσουν δώρα στη  διάρκεια της εκδήλωσης και τέλος, στον προαύλιο χώρο του Βενιζελείου, όλοι οι συμμετέχοντες  θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση των ποδηλάτων λαμβάνοντας ακόμη μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, την αιγίδα της 7ης Υ.ΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης), της ΠΔΕ Κρήτης (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης), του Ι.Σ.Η (Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου), του Π.Σ.Φ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών) π.τ Ηρακλείου- Λασιθίου, της Ε.Δ.Δ.Ε  (Ένωσης Διατροφολόγων – Διαιτολόγων) π. Κρήτης, την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ε.Κ.Α.Β και του  Ερυθρού Σταυρού την υποστήριξη της ΛΕ.Κ.Ο. (Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Ηρακλείου) και του Heraklion Vespa club σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε ενεργά ακολουθώντας πάντα τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας (κράνη, συμμόρφωση με τις υποδείξεις των διοργανωτών) για μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση.
Δηλώσεις Συμμετοχής: www.dgty.gr http://www.venizeleio.eu/
Έγκαιρη δήλωση = πολλαπλάσια κουπόνια στην κλήρωση!!
( έως και 03/10 κλήροι x3!!!, έως και 10/10 κλήροι x2!!, έως 14/10 x1 )

Βιοκινητική εκπαίδευση: έναρξη 10:00 / Ποδηλατικός περίπατος 12:00
Την ΥΓΕΙΑ σου ΘΥΜΗΣΟΥ καν’ το ΕΠΙΛΟΓΗ σου!!!

2ος Δρόμος για την Υγεία» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Post Top Ad

.............