Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Το μάζεμα της ελιάς και η έκθλιψη του καρπού στις 19 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο


Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας της Περιφέρειας Κρήτης εν όψει της ελαιοκομικής περιόδου, διοργανώνει ένα ολοήμερο πρόγραμμα αφιερωμένο στην πανάρχαια πρακτική των Κρητικών, το μάζεμα ελιάς και την έκθλιψη του καρπού.


Για πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στο kkg.crete@gmail.com ή facebook/Cretan Gastronomy Centre ή τηλεφωνήστε στο 6979552591.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή.

Το μάζεμα της ελιάς και η έκθλιψη του καρπού στις 19 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Η αμφιθεατρική Ρούσσα Εκκλησιά ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............