Τελευταία ημέρα σήμερα του 12ου Πανευρωπαϊκό Αλιείας με φελλό στο λιμάνι του Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Τελευταία ημέρα σήμερα του 12ου Πανευρωπαϊκό Αλιείας με φελλό στο λιμάνι του Ηρακλείου

Τελευταία ημέρα σήμερα του 12ου Πανευρωπαϊκό Αλιείας με φελλό που πραγματοποιείται για πρώτη  φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα  στο λιμάνι του Ηρακλείου. Οι αγώνες οργανώνονται από την Ε.Ο.Υ.Δ.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας), την Διεθνή Ομοσπονδία Θαλάσσης με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. 
Δώδεκα Ευρωπαϊκές ομάδες αγωνίζονται για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο. Η χώρα μας συμμετέχει με 3 ομάδες , την Εθνική Ομάδα , τον Πρωταθλητή Σύλλογο Ναυτικό Όμιλο Σητείας αλλά και το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβασίου Σάμου, ενώ συμμετέχουν αθλητές από Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.


Ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλάσσης Αλμπέρτο Μάρκι: «Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων στο Ηράκλειο είναι άψογη, και επόμενος στόχος είναι να φέρουμε στην Ελλάδα την διεξαγωγή του Παγκόσμιου πρωταθλήματος».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας υποβρύχιας δραστηριότητας και αθλητικής αλιείας Βαγγέλης Ρακαντάς: «Ευχαριστίες μεγάλες στη Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τον Λιμενάρχη Ηρακλείου, οι άνθρωποί μας έδωσαν όλα τα εχέγγυα και τα μέσα να διεξαχθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα. Θα συμμετέχουν 70 αθλητές από όλη την Ευρώπη. Οι αγώνες προβάλλουν διεθνώς στο εξωτερικό την Ελλάδα και την Κρήτη».
Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΥΔΑ Κώστας Αναγνώστου:  «Το ψάρεμα με καλάμι είναι μεταξύ άλλων και ένα αγχολυτικό άθλημα και με αυτό ασχολούνται όλες ηλικίες, νέοι ακόμα και συνταξιούχοι. Στόχος μας είναι να φέρουμε στην Ελλάδα, και στην Κρήτη το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα προβάλλει διεθνώς την χώρα μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης, όλους τους συνδιοργανωτές για την στήριξη τους προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες».
Το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου
07:00 – Αναχώρηση για τις ψαρεύτρες
07:30 – Μοίρασμα δολωμάτων – Μαλάγρας
09:00 – Έναρξη 2 ης Αγωνιστικής
13:00 – Λήξη 2 ης Αγωνιστικής / Έναρξη ζυγίσματος
18:00- Έναρξη Τελετής Λήξης / Απονομές

Post Top Ad

.............