Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Meet-up Session με τον Πάνο Ιωαννίδη από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη

 Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο ambassador chef του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάνος Ιωαννίδης θα βρεθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη, για να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες του μέλλοντος, τους νέους που ονειρεύονται μια καριέρα στον απαιτητικό χώρο της γαστρονομίας.


Συνεχίζοντας την «παράδοση» των meet-up sessions που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα παραρτήματά του σε όλη την Ελλάδα, σε κατάμεστα από νέους ενδιαφερόμενους αμφιθέατρα, οι αγαπημένοι μέντορες-chefs αναδεικνύουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα, επενδύει σταθερά σε ενέργειες ανάπτυξης στην Κρήτη, με συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις σπουδές σου, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την καρδιά του Ηρακλείου! Γι’ αυτό προγραμματίζει με συνέπεια συναντήσεις γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι οποίες σηματοδοτούν την περίοδο των εγγραφών για την επερχόμενη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και στοχεύουν στο να φέρουν πιο κοντά ενδιαφερόμενους και σπουδαστές με τον όμορφο αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα του chef!
Γνώρισε και εσύ από κοντά τους μέντορές σου! 


Τους κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα Εστίασης, που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις και να κατακτήσεις το όνειρό σου! Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε εδώ.
Έλα ΣΗΜΕΡΑ στην ΑΚΜΗ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............