Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Έρχονται πλήθος απο Εκθέσεις τέχνης στα Χανιά

Εκθεση της Χανιώτισσας γλύπτριας, Αντωνίας Παπατζανάκη, με τίτλο: “Φωτομετρίες” θα πραγματοποιηθεί από 10 Σεπτεμβρίου 2018 έως 5 Ιανουαρίου 2019 στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων σε επιμέλεια Θοδωρή Κουτσογιάννη.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ..ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 

Εκθεση έργων των ζωγράφων μελών του Ομιλου Φίλων της Τέχνης σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων στο Νεώριο Μόρο . Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Σεπτεμβρίου.
Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζουν την καινούργια δουλειά τους είναι οι: Γιαννουδάκη Ελένη, Γονίδη Νεκταρία, Δρακάκη Αγγελική, Ηλιάκη Κική, Καρναλή Στέλλα, Καραλής Σπύρος, Κουκουλά Μαρία, Κοκοτσάκη Ολυμπία, Παπαδόσηφου Ρένα, Παπαγεωργίου Τόνια, Παπαδάκη Βούλα, Τζομπανάκη Ευγενία, Τόπαλη Άννα.


“ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ” 

Το Fagotto protasis ανοίγει την πόρτα του πάνω από το ιστορικό μπαρ της Παλιάς Πόλης ( Αγγέλου 16) και εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο καλλιτεχνικών δράσεων, με την πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Βάσως Πρωτοπαπαδάκηκαι θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με ώρες λειτουργίας καθημερινά 11.00 – 13.00 και 20.30 – 00.00. Η έκθεση “To Me You’re A Man/ Για Μένα Είσαι Άνδρας” έχει ως σημείο εκκίνησης  την ταινία Freaks (1932, Tod Browning ), ένα σκοτεινό αριστούργημα που μελετά τα όρια της ανθρωπιάς και της ασπλαχνίας. Επιμέλεια έκθεσης: Ελεάννα Ποντικάκη.

“ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΦΩΣ”

Εκθεση βυζαντινής τέχνης με τίτλο: “Τέχνη και Φως” πραγματοποιείται έως 9 Σεπτεμβρίου στην Πύλη Sabbionara από 10 π.μ. μέχρι 2 μ.μ. και από 6 μ.μ. μέχρι 11 μ.μ..

Έρχονται πλήθος απο Εκθέσεις τέχνης στα Χανιά
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............