Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Σε σχολεία του Γαζίου βρέθηκε για τον αγιασμό ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης

Στα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου και Πολύδροσου, καθώς και στο Γενικό Λύκειο Γαζίου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς.Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχήθηκε σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, να έχουν μια καλή και αποδοτική χρονιά, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται και φέτος δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα του Μαλεβιζίου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νέο βιοκλιματικό δημοτικό σχολείο του Γαζίου που ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα – και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, άρτια κατασκευασμένο – αλλά και στους επόμενους στόχους της Δημοτικής Αρχής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μετά το νέο βιοκλιματικό λύκειο Γαζίου που κατασκευάσαμε, το πρώην αθλητικό γυμνάσιο που ανακαινίσαμε και λειτουργήσαμε ως δημοτικό, τα νέα νηπιαγωγεία στο Τσαλικάκι και το νέο βιοκλιματικό επίσης, νέο δημοτικό σχολείου Γαζίου που παραδίδουμε σύντομα, στοχεύουμε στην κατασκευή ενός ΕΠΑΛ, ενός ακόμα νέου λυκείου, αλλά και ενός ειδικού σχολείου για παιδιά με αναπηρία στο Γάζι.
Στόχοι δύσκολοι, που απαιτούν επίπονη προσπάθεια, αλλά που ευελπιστώ ότι με τη συνεργασία της Περιφέρειας και των συναρμόδιων φορέων, σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και των στελεχών του Δήμου μας, θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε»

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............