Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και θα διαρκέσουν για έναν μήνα οι εγγραφές για παιδιά, ηλικίας 8 ετών και άνω, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα μουσικής στη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα Γραφεία της Φιλαρμονικής (Βίλα Κούνδουρου – τέρμα οδού Ηρ. Πολυτεχνείου), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 17.30 έως τις 21.00. Τηλ. επικοινωνίας 28213 41776, υπεύθυνη: Χαρά Λαρεντζάκη.
Σημειώνεται ότι η Φιλαρμονική του Δήμου λειτουργεί στα Χανιά από το 1938 και είναι από τις ιστορικότερες σε όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλα τα όργανα της Φιλαρμονικής: όπως φλάουτο, φλογέρα, σαξόφωνο, τρομπέτα, βαρύτονο, κ.α.
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............