Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αγώνας δρόμου στο Ηράκλειο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα από γυναίκες, άνδρες, παιδιά

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, 14 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11πμ Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το σημείο εκκίνησης θα είναι έξω από τη Λότζια, με διαδρομή 25ης Αυγούστου, Πλατεία 18 Άγγλων, Λιμενοβραχίονας μέχρι την 1η  στροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό τη Λότζια, μια απόσταση 4km.


Συμφωνα με τους επικεφαλείς των Οργανωτών, την Πρόεδρο του συλλόγου Καιτη Κουναλακη και την Γραμματέα Θεοδοσία Μπιτζου:”ο αγώνας αυτός γίνεται για να υπενθυμίσουμε σε γυναίκες και άνδρες ότι η πρόληψη είναι στο χέρι μας. Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.Ο Αγώνας-Βόλτα δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες άνδρες και παιδιά.
Τιμή συμμετοχής: 5ευρώ για ενήλικες,3 ευρώ για παιδιά και εφήβους.Στην τιμή περιλαμβάνεται μπλουζάκι και δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα.Θα είναι μια γιορτή η οποία θα τελειώσει με κεράσματα και κρητικό γλέντι!Οι συμμετεχοντες στον αγώνα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή :ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ”Ευ Ζω με τον καρκίνο» Μάρκου Μουσούρου 20   *  712 01  Ηράκλειο Κρήτης   *  Τηλ. & Fax: 2810-287895, 6955254301 www.efzo.gr, E-mail:  efzokriti@otenet.gr


Για την περίοδο από 27/9 έως 3/10/2018, στις περιοχές των Π.Ε. Χανίων & Ρεθύμνου για τις οποίες εκδίδονται τα εβδομαδιαία αρδευτικά δελτία δεν συνίσταται άρδευση λόγω βροχόπτωσης. 
Στις περιοχές των Π.Ε. Ηρακλείου & Λασιθίου για τις οποίες εκδίδονται τα εβδομαδιαία αρδευτικά δελτία η εφαρμογή της προτεινόμενης ποσότητας αρδευτικού νερού (συνημμένα αρχεία) συνίσταται μόνο στην περίπτωση που κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών 27-30/9/2018 δεν σημειωθούν βροχοπτώσεις στις αντίστοιχες περιοχές.
Από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών Χειριστών Μηχανημάτων Έργων στις 19 και 27 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα:
Σας ενημερώνουμε ότι  την περίοδο από 13/9/2018 έως 19/9/2018, για τις περιοχές των Π.Ε. Χανίων , Ρεθύμνου  και Ηρακλείου δεν εκδόθηκαν  εβδομαδιαία αρδευτικά δελτία καθώς θεωρείται ότι  οι αρδευτικές ανάγκες των καλλιεργειών των παραπάνω περιοχών έχουν καλυφθεί από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.  
Αγώνας δρόμου στο Ηράκλειο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα από γυναίκες, άνδρες, παιδιά
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ