Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Σε Δειλινό, Τάλω, Ενιαίο Ειδικό και Γερωνυμάκη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός για τον αγιασμό την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς

Στον αγιασμό για την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, στο σχολικό συγκρότημα της περιοχής του Δειλινού όπου συστεγάζονται το 33ο Δημοτικό Σχολείο, το 9ο Γυμνάσιο και το 10ο Ενιαίο Λύκειο, παραβρέθηκε σήμερα στις 08:30 το πρωί ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τους Αντιδημάρχους Παιδείας Γιώργο Βλαχάκη και Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη. 


Ο Δήμαρχος παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού και στη συνέχεια συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, στα οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Να ακούτε τους γονείς και τους καθηγητές σας, να διαβάζετε αλλά να μην ξεχνάτε ότι πρέπει να παίζετε και να αθλείστε. Καλή σχολική χρονιά σε όλους»!
Τόσο οι καθηγητές όσο και οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει στο συγκρότημα και έχουν ως αποτέλεσμα τόσο την αισθητική του αναβάθμιση, όσο κυρίως την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας για τα παιδιά και τους δασκάλους τους.


Αμέσως μετά ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον αγιασμό στο σχολικό συγκρότημα στην περιοχή «Τάλως», όπου συστεγάζονται το 11ο Γυμνάσιο και το 13ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου και όπου επίσης ο Δήμος Ηρακλείου έχει προχωρήσει σε βελτιωτικές παρεμβάσεις. Και εκεί του δόθηκε η δυνατότητα να ευχηθεί στους μαθητές και να ενημερωθεί από τους καθηγητές και τους γονείς για ορισμένες, σημειακές εργασίες που απομένουν.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............