Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Με επιτυχία η ενημέρωση και η διάθεση της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ στον Κρουσώνα

Πραγματοποιήθηκε μια ακόμα δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για την ανάγκη μείωσης της χρήσης της πλαστικής σακούλας από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., αυτή την φορά στον Κρουσώνα.


Στην κεντρική πλατεία του οικισμού, με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα, τον Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά» και της Τοπικής Κοινότητας Κρουσώνα οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης Χάρη Μαμουλάκη για τα αποτελέσματα της προσπάθειας και να πάρουν δωρεάν την καλαίσθητη τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε: «Ανταποκριθήκαμε σε μια ακόμα πρόσκληση τοπικών φορέων, ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας και μοιράσαμε την τσάντα πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ, μια τσάντα που με χαρά διαπιστώνουμε ότι χρησιμοποιείται σε αρκετά μεγάλο βαθμό.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη των τοπικών φορέων, του Εμπορικού Συλλόγου, του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Τοπικής Κοινότητας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, όλους τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και να απευθύνω για μια ακόμα φορά την έκκληση: Ας γυρίσουμε την πλάτη στην πλαστική σακούλα, βάζοντας στην καθημερινότητά μας τσάντες πολλαπλών χρήσεων. Το οφείλουμε στις επόμενες γενεές!».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ