Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ


Βράζουμε το κόκαλο σε νερό.
Στη συνέχεια αφαιρούμε το κρέας από το κόκαλο και το ψιλοκόβουμεΣουρώνουμε το ζωμό που έμεινε από το βράσιμο και τον βάζουμε ξανά σε μια κατσαρόλα να βράσει. Προσθέτουμε το σιτάρι,αλεσμένο, και περιμένουμε 20 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
συστατικά
1500 γρ. χοιρινό καπνιστό κόκαλο,

500 γρ. σιτάρι,
10 γρ. αλάτι,
πιπέρι

μικρά μυστικά Ο ζωμός μέσα στον οποίο θα ρίξουμε το σιτάρι, θα πρέπει να είναιένα λίτρο, ειδάλλως συμπληρώνουμε με νερό.



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Αφρικανικές οάσεις και κρυστάλλινα νερά στον νότο του Ρεθύμνου
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........