Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ


Βράζουμε το κόκαλο σε νερό.
Στη συνέχεια αφαιρούμε το κρέας από το κόκαλο και το ψιλοκόβουμεΣουρώνουμε το ζωμό που έμεινε από το βράσιμο και τον βάζουμε ξανά σε μια κατσαρόλα να βράσει. Προσθέτουμε το σιτάρι,αλεσμένο, και περιμένουμε 20 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
συστατικά
1500 γρ. χοιρινό καπνιστό κόκαλο,

500 γρ. σιτάρι,
10 γρ. αλάτι,
πιπέρι

μικρά μυστικά Ο ζωμός μέσα στον οποίο θα ρίξουμε το σιτάρι, θα πρέπει να είναιένα λίτρο, ειδάλλως συμπληρώνουμε με νερό.



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............