Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Χιλιάδες κόσμος στο πανηγύρι της Barcelona Gipsy Balkan Orchestra στο Ηράκλειο


Με τους χιλιάδες θεατές στο ασφυκτικά γεμάτο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» να χορεύουν και να γλεντούν στους ρυθμούς της εξαιρετικής Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, συνεχίστηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί».
Παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, η ορχήστρα από την Βαρκελώνη (της οποίας πάντως, και τα εφτά μέλη κατάγονται από εφτά διαφορετικές χώρες) και η μαγική φωνή της Sandra Sangiao, ξεσήκωσαν το κοινό με βαλκανικούς σκοπούς και τραγούδια, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού μουσικού πανηγυριού δίχως σύνορα στο Κηποθέατρο, και γνωρίζοντας δικαιολογημένα, στο φινάλε της συναυλίας, την αποθέωση.Το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί» συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο, συνεχίζεται με ένα αφιέρωμα στο Ελληνικό Δημοτικό Τραγούδι.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............