Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Η Aqua Vista Hotels φιλοξενεί μια ακόμα μοναδική έκθεση Τέχνης στην Aqua Gallery!

Μια νέα ιδιαίτερη έκθεση Τέχνης κάτω από την ομπρέλα της πολιτιστικής πλατφόρμας #Rest@rt, εγκαινίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η Aqua Vista Hotels στην πρωτοποριακή Aqua Gallery του Art Hotel στη Σαντορίνη. Ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και εικαστικές Τέχνες με έργα 30 Ελλήνων καλλιτεχνών, στην τρίτη κατά σειρά έκθεση που φιλοξενεί φέτος το καλοκαίρι αυτός ο ξεχω-ριστός χώρος.Εξέχοντες καλεσμένοι και στελέχη της Aqua Vista Hotels παραβρέθηκαν στην τελετή των ε-γκαινίων, η οποία ήταν μια πραγματική γιορτή αφιερωμένη στην σύγχρονη αισθητική, ενώ το-πικοί φορείς, λάτρεις της Τέχνης και επισκέπτες του νησιού εντυπωσιάστηκαν από τα καινο-τόμα έργα αλλά και την ίδια την οργάνωση της έκθεσης. Η διαχείρηση της βραβευμένης γκα-λερί άλλωστε, ανήκει στην Aqua Vista Hotels στο πλασίο της πρωτοβουλίας της για τον πολι-τιστικό τουρισμό και η συνεργασία της με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt έχει αποδειχθεί ένας εξαίρετος τρόπος για την προώθηση πολυτελών προορισμών στην Ελλάδα μέσω της Τέ-χνης.
Η τελευταία έκθεση της σεζόν με τίτλο “My Heaven” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δη-μήτρη Λαζάρου από τη #Rest@rt, κάλεσε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να εκφράσουν την προσωπική τους προσέγγιση για την γαλήνη και να αποτυπώσουν τον δικό τους “παράδεισο”, με αποτέλεσμα μια σειρά από ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής. Παράλληλα, ο Τάσος Πέτσας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς ηλεκτρονικής μου-σικής σκηνής επιμελήθηκε το βίντεο παρουσίασης των έργων και δημιούργησε την ομότιτλη ορχηστρική σύνθεση “My Heaven” για να συνοδεύσει την εκδήλωση.
Mιλώντας για την επιστυχία της βραδιάς η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business
Development Manager της Aqua Vista Hotels ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπουμε ότι η πρωτοβουλία μας στον πολιτιστικό τουρισμό βρίσκει τόσο ενθουσιώδη ανταπόκριση και ότι η συνεργασία μας με τη #Rest@rt είναι τόσο παραγωγική. Στό-χος μας είναι να οργανώσουμε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις στην Aqua Gallery και όχι μόνο, οι οποίες ελπίζουμε να ενθαρρύνουν τους ξενοδόχους να δουν πως οι πολιτιστικές δραστηριότη-τες μπορούν να κάνουν τη μονάδα τους να ξεχωρίσει μέσα σε μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική α-γορά και να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες στους επισκέπτες τους, το οποίο αναμφίβολα ο-φηγεί στην αύξηση της κερδοφορίας”.


Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδο-χεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο.

Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το
συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατή-σεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ