Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ρεσιτάλ Πιάνου της Λίνας Ζάχαρη την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο

Ρεσιτάλ Πιάνου της Λίνας Ζάχαρη, με έργα των Chopin, Ginastera, Beethoven.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 21:00, στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου με Είσοδο Ελεύθερη.Η Λίνα Ζάχαρη γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1999 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπουδάζει στο τμήμα φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο οποίο εισήχθη με τη μεγαλύτερη βαθμολογία πανελλαδικά. Φοιτά στο Ευρωπαϊκό Ωδείο Ηρακλείου στην τάξη πιάνου της κ. Τζένης Χαραμουντάνη (τάξη διπλώματος). Είναι κάτοχος πτυχίων πιάνου (Άριστα παμψηφεί-Α’ βραβείο, τάξη κ. Τζένης Χαραμουντάνη), Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας (τάξη κ. Νίκου Αντωνακάκη). 


Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου στο Boston University και New England Conservatory της Βοστώνης με τους Angel-Ramon Rivera, Constantine Finehouse, Κωνσταντίνο Παπαδάκη καθώς και στο Trinity Laban Conservatoire of Music and Danse του Λονδίνου με τη Yekaterina Lebedeva. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα σεμινάρια πιάνου στην Ελλάδα με διακεκριμένους σολίστ, όπως και σε θερινές μουσικές ακαδημίες και φεστιβάλ. Μελοποιεί ποιήματα νεότερων Ελλήνων και ξένων ποιητών, όπως και των μεγάλων λυρικών της αρχαϊκής περιόδου (Σαπφώ, Αρχίλοχος, Πίνδαρος κ.ά.). Υπήρξε ενεργό μέλος της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Αντωνακάκη. Έχει δώσει αρκετά προσωπικά ρεσιτάλ και έχει βραβευθεί σε πανελλήνιους μουσικούς αλλά και λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Ρεσιτάλ Πιάνου της Λίνας Ζάχαρη την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............