Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εσπερίδα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο

Η εθελοντική εταιρεία νόσου Αλτσχαιμερ και συναφών διαταραχών Νομού Ρεθύμνου «Συμπαράσταση» σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο Σπίτι του Πολιτισμού (Εμμανουήλ Βερνάρδου 12, πλησίον Ωδείου) και ώρα 19.00-21.00.

 Στην εσπερίδα εισηγητές θα είναι :
  • Βασιλάκης Βασίλης, Ψυχολόγος - Πρόεδρος της εταιρείας, με θέμα «Άνοια - Η εταιρεία νόσου Αλτσχαιμερ Ρεθύμνου».
  • Σιβαρόπουλος Νεκτάριος , Επιμελητής Α’ Γενικός και Οικογενειακός Ιατρός - μέλος ΔΣ της εταιρείας, με θέμα «Άνοια και μουσική ως θεραπευτικό μέσο».
  • Ζαχείλα-Καπελώνη Καίτη, Ψυχολόγος - Αντιπρόεδρος της εταιρείας, με θέμα «Θέματα που απασχολούν τους περιθάλποντες ανοϊκών ασθενών».
  • Τζωρτζάκης Παύλος, Φυσικοθεραπευτής ΚΑΠΗ, με θέμα «Η έννοια της ποιότητας ζωής στην Τρίτη ηλικία».
  • Κρουσταλλάκη Διονυσία , Ψυχολόγος – μέλος ΔΣ της εταιρείας, με θέμα «Παράγοντες που ενισχύουν την ψυχική ανθεκτικότητα των οικογενειών ».
  • Τριποδιανάκης Αναστάσιος, Χημικός - μέλος ΔΣ της εταιρείας, με θέμα «Η τοξικότητα του περιβάλλοντος και οι επιπτώσεις στη ζωή μας».
Συντονίστρια της εσπερίδας θα είναι η Φουρναράκη Ελένη, Κοινωνιολόγος και μέλος της εταιρείας, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΟΤ “GREECE 365-DAY DESTINATION - "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη συνάντηση - Αύξηση 10,64% από τη Σκανδιναβία ............. ............. .............
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ H ιστορία του μεγάλου λογοτέχνη - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Πήρα δρόμους και σοκάκια ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............