Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Εσπερίδα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο

Η εθελοντική εταιρεία νόσου Αλτσχαιμερ και συναφών διαταραχών Νομού Ρεθύμνου «Συμπαράσταση» σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο Σπίτι του Πολιτισμού (Εμμανουήλ Βερνάρδου 12, πλησίον Ωδείου) και ώρα 19.00-21.00.

 Στην εσπερίδα εισηγητές θα είναι :
  • Βασιλάκης Βασίλης, Ψυχολόγος - Πρόεδρος της εταιρείας, με θέμα «Άνοια - Η εταιρεία νόσου Αλτσχαιμερ Ρεθύμνου».
  • Σιβαρόπουλος Νεκτάριος , Επιμελητής Α’ Γενικός και Οικογενειακός Ιατρός - μέλος ΔΣ της εταιρείας, με θέμα «Άνοια και μουσική ως θεραπευτικό μέσο».
  • Ζαχείλα-Καπελώνη Καίτη, Ψυχολόγος - Αντιπρόεδρος της εταιρείας, με θέμα «Θέματα που απασχολούν τους περιθάλποντες ανοϊκών ασθενών».
  • Τζωρτζάκης Παύλος, Φυσικοθεραπευτής ΚΑΠΗ, με θέμα «Η έννοια της ποιότητας ζωής στην Τρίτη ηλικία».
  • Κρουσταλλάκη Διονυσία , Ψυχολόγος – μέλος ΔΣ της εταιρείας, με θέμα «Παράγοντες που ενισχύουν την ψυχική ανθεκτικότητα των οικογενειών ».
  • Τριποδιανάκης Αναστάσιος, Χημικός - μέλος ΔΣ της εταιρείας, με θέμα «Η τοξικότητα του περιβάλλοντος και οι επιπτώσεις στη ζωή μας».
Συντονίστρια της εσπερίδας θα είναι η Φουρναράκη Ελένη, Κοινωνιολόγος και μέλος της εταιρείας, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εσπερίδα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............