Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

«Ημέρα του Δημότη» για περισσότερους απο 2.000 δημότες στον δήμο Μαλεβιζίου

Περισσότεροι από 2.000 πολίτες του Δήμου Μαλεβιζίου έχουν αξιοποιήσει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα απευθείας συνάντησης με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμμετείχαν στην «Ημέρα του Δημότη», με σκοπό να συζητήσουν μαζί του και να του εκθέσουν θέματα που τους απασχολούν για τον Δήμο Μαλεβιζίου.Ζητήματα καθημερινότητας, προτάσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, η πορεία μεγάλων και σημαντικών έργων, αλλά και αρκετές προτάσεις που βελτιώνουν την αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου, έχουν κυριαρχήσει στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, με πολίτες του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανάφερε: «Ανέκαθεν έδινα ιδιαίτερο βάρος στις απόψεις των συμπολιτών μου. Και οι πολίτες του Μαλεβιζίου, οι οποίοι είναι συνειδητοποιημένοι και κοινωνικά υπεύθυνοι, ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και επιθυμούν – όπως διαπιστώνουμε από το αποτέλεσμα – να συμβάλλουν και οι ίδιοι στην διευθέτηση των ζητημάτων που μας απασχολούν όλους. Αποτελούν δε πολύτιμους συμμάχους της Δημοτικής μας Αρχής, αφού οι ιδέες και οι προτάσεις τους είναι ουσιαστικές και μας βοηθούν στο να δώσουμε λύσεις σε πολλά ζητήματα. Τους ευχαριστώ θερμά για την συμβολή τους και ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια».

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ορίσουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με τα τηλέφωνα 2813400619 και 2813400620 για να κανονίζουν το ραντεβού τους.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Αφρικανικές οάσεις και κρυστάλλινα νερά στον νότο του Ρεθύμνου
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ