Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μια άτυπη πράξη προώθησης της Κρήτης μέσω της 2ης Παγκρήτιας συνάντησης v-strom Greek riders


Την Παρασκευή 31 Αυγούστου εώς την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 2η Παγκρήτια συνάντηση v-strom Greek riders με συμμετοχή απο Έβρο - αθηνα - Ρόδο - Χαλκίδα - Χανιά -Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Άγιο Νικόλαο. Στο σύνολο συμμετείχαν 53 μοτοσικλέτες.

Η βάση και διανυκτέρευση τον ομαδόν ήταν στο Ρεθυμνο όπου και απο εκει κάθε μέρα κάναμε εξόρμηση σε έναν νομό. Την πρώτη μέρα στα χανια την δεύτερη στο Ρεθυμνο με επίσκεψη στην Μονή Αρκαδίου σπήλαιο μελιδωνιου και τελικό προορισμό το χωριό Γενι Γκαβε για φαγητό όπου και στην συνέχεια επιστρέψαμε στο ρεθυμνο για ενα καφεδάκι.Την Τρίτη και τελευταία μέρα η ομάδα πηγε στον Άγιο Νικόλαο όπου απο εκει πόλοι πήγαν στην σπιναλογκα και αφού περάσαμε ευχάριστα με πολυ γέλιο πήραμε τον δρόμο της επιστροφής με μια στάση στο λιμάνι του Ηρακλείου μιας και αναχώρησαν τα παιδιά απο την υπόλοιπη Ελλάδα δίνοντας ραντεβού για του χρόνου με μεγαλύτερη ακόμα συμετοχη μιας και ειναι πλέον θεσμός.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............