Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

«1η Πανελλήνια Δράση Συλλόγου Εργαζομένων ΚΗΦΗ» δήμου Χερσονήσου

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) δήμου Χερσονήσου θα συμμετάσχει στην «1η Πανελλήνια Δράση Συλλόγου Εργαζομένων ΚΗΦΗ», υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου με έκθεση χειροποίητων δημιουργιών των ωφελούμενων μας από όλη την ελληνική επικράτεια. 


Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο στήριξης ενεργειών που στόχο έχουν την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ Κοινωνικών Φορέων και Συλλόγων, την ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών προς ηλικιωμένους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. 


Η «Έκθεση Δημιουργιών ωφελούμενων ΚΗΦΗ» θα συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει στιγμές από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων στις κοινωνικές δομές. Άλλωστε η έμπνευση και η υποστήριξη κάθε γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, θα αποτελεί πάντα το ισχυρότερο μήνυμα γιορτής που μπορεί να αντιτάξει ο άνθρωπος στον χρόνο που μετράει… ώστε να συνυπολογίζεται και ως χρόνος που μετρά!!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............