Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Διήμερο δράσεων απο το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στις 1 και 2 Οκτωβρίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Tρίτης Hλικίας το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων.
Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, το πρωί, σε συνεργασία με το 11ο Δημοτικό σχολείο Χανίων, γιαγιάδες και παππούδες θα καθίσουν στην έδρα του δασκάλου μα και στα θρανία των μαθητών! Θα διδάξουν και θα διδαχθούν από την αλληλεπίδρασή τους με τους μικρούς τους φίλους.

Το απόγευμα στις 18:30 θα γίνει τελετή εγκαινίων του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας  στο χώρο του  Δημοτικού Γηροκομείου. που ήδη έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Την ίδια ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλήτρια τη δημοσιογράφο. Καίτη Αλέξη, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από τη Χανιώτικη μουσική παρέα «Καθ΄ ωδών».
Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. οι ηλικιωμένοι θα υποδεχθούν μαθητές από το 5ο Δημοτικό Sχολείο Χανίων, για ποικίλες αθλητικές δράσεις, Κυνήγι Θησαυρού και μαθήματα μαγειρικής.
Το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου ενημερώνουμε, επίσης, ότι θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Οσίου Παταπίου μνημόσυνο στη μνήμη των αποβιωσάντων ευεργετών, δωρητών, διατελεσάντων Δημάρχων, μελών του Δ.Σ., εργαζομένων και ηλικιωμένων. που φιλοξενήθηκαν στο ίδρυμα.

Διήμερο δράσεων απο το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στις 1 και 2 Οκτωβρίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το Malia Beach στο όμιλο Alltour- Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............