Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Ο Κρητικός γέροντας το νέο γκράφιτι του Αλέξανδρου Ραπτάκη σε τοίχο στο Γεράνι Ρεθύμνου

Ο καλλιτέχνης Αλέξανδρος Ραπτάκης που επιμελήθηκε το γκράφιτι του Ξυλούρη δημιούργησε ένα ακόμη ξεχωριστό έργο. Αυτή τη φορά ο Αλέξανδρος Ραπτάκης ζωγράφισε σε τοίχο στο χωριό Γεράνι Ρεθύμνου: Το εν λόγω έργο απεικονίζει έναν Κρητικό γέροντα.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα  “Νέα Κρήτη” ο 30χρονος Ηρακλειώτης, το γκράφιτι στο Γεράνι δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Καλλιτεχνών Μεσογείου, την ομάδα Τεχνών “ΕΚΦΡΑΣΙΣ”, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερανίου, με επικεφαλής τον κ. Εμμανουήλ Σπανάκη.
Ο Αλέξανδρος κλήθηκε, λοιπόν, να δημιουργήσει κάτι, εμπνευσμένος είτε από την κρητική ύπαιθρο και την αγροτιά, είτε εν γένει από την κρητική παράδοση. Έτσι, ζωγράφισε τον Κρητικό γέροντα με το αποτέλεσμα να είναι - και αυτή τη φορά - εξαιρετικό.
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............