Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Στην Λότζια με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Β. Λαμπρινό ο εισακτέος των πανελλαδικών εξετάσεων Δ. Μουδατσάκης

Με τον κ. Δημήτρη Μουδατσάκη, τον 84χρονο εισακτέο στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Αυγούστου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αφού καλωσόρισε τον άνθρωπο, ο οποίος με την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις έδωσε το πιο ισχυρό μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους ότι η δίψα για μάθηση είναι μια διαρκής διαδικασία που δεν σταματά ποτέ, του δώρισε το βιβλίο «Ο Κρητικός Πόλεμος» της Χρυσούλας Τζομπανάκη.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος επεσήμανε: «Ένιωσα την υποχρέωση να συγχαρώ τον συμπολίτη μας κ. Μουδατσάκη, ένα ζωντανό παράδειγμα της δια βίου μάθησης, την οποία κι εμείς ως Δήμος Ηρακλείου πρεσβεύουμε και προωθούμε με διάφορα προγράμματα. Η δικαίωση των προσπαθειών κ. Μουδατσάκη είναι ταυτόχρονα και η απόδειξη ότι τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξεως. Και ότι με δουλειά και επιμονή, όλα μπορούν να συμβούν. Του εύχομαι να είναι γερός και δυνατός και - γιατί όχι – να γίνει και μεταπτυχιακός»!
Ο κ. Μουδατσάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την πρόσκληση και δίχως να κρύψει την συγκίνησή του, εξέφρασε την ικανοποίηση για το γεγονός ότι πέτυχε έναν στόχο ζωής, την είσοδο στο Πανεπιστήμιο, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν στην επιτυχία του οι καθηγητές του στο σχολείο.
Πλέον, όπως δήλωσε ο κ. Μουδατσάκης, ετοιμάζεται να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............