Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Υπεγράφη η σύμβαση ηλεκτροφωτισμού της εισόδου του Κρουσώνα

Την σύμβαση του έργου ηλεκτροφωτισμού της εισόδου του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 50.000 € με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Στις εργασίες, η διάρκεια των οποίων προβλέπεται να είναι 12 μήνες, περιλαμβάνεται η κατασκευή των υποδομών, οι καλωδιώσεις και η  τοποθέτηση 21 φωτιστικών ιστών, στους οποίους θα τοποθετηθούν φωτιστικά LED από το πρωτοποριακό σε εθνικό επίπεδο πρόγραμμα που έχει υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή στο σύνολο του Δήμου Μαλεβιζίου.Αξίζει να τονιστεί ότι όλο το δίκτυο θα είναι υπογειοποιημένο, ενώ με την φωτιστική ισχύ που θα προσθέσει στην είσοδο του οικισμού, θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά μια μεγάλη, κατοικημένη περιοχή του Κρουσώνα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Και ειδικά σε θέματα φωτισμού, με το πρωτοποριακό σε εθνικό επίπεδο πρόγραμμα τοποθέτησης φωτιστικών LED σε ολόκληρο σχεδόν το Δήμο, έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε αισθητά την εικόνα μας και τις νυχτερινές ώρες. Στην προκειμένη περίπτωση, επεμβαίνουμε δραστικά στον Κρουσώνα, αναβαθμίζουμε και καθιστούμε πιο όμορφη και πιο ασφαλή μια αρκετά μεγάλη περιοχή του πανέμορφου οικισμού και μεταδίδουμε στους κατοίκους και τους επισκέπτες του, τα αισθήματα της ασφάλειας και της σιγουριάς.
Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ακόμα έργο, από τα πολλά που γίνονται στο Μαλεβίζι, που χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου μας, από έσοδα δηλαδή που προέρχονται από τους δημότες μας, τα οποία με συνετή και χρηστή διαχείριση, επιστρέφουν πάλι σε αυτούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Φασουλάκη και να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Γ. Βαλτζάκη, Α. Σαλούστρο και Δ. Τζεδάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Φ. Τρυπιδάκη και τα μέλη του συμβουλίου, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν».
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Καλημέρα Κρήτη - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το σπίτι του Ναπολέοντα στη Κρήτη - Η μοναδική Αγία Ρουμέλη - Το Πλοίο Αγία Γαλήνη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Μακρύγιαλος ο καλοκαιρινός προορισμός .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........