Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Υπεγράφη η σύμβαση ηλεκτροφωτισμού της εισόδου του Κρουσώνα

Την σύμβαση του έργου ηλεκτροφωτισμού της εισόδου του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 50.000 € με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Στις εργασίες, η διάρκεια των οποίων προβλέπεται να είναι 12 μήνες, περιλαμβάνεται η κατασκευή των υποδομών, οι καλωδιώσεις και η  τοποθέτηση 21 φωτιστικών ιστών, στους οποίους θα τοποθετηθούν φωτιστικά LED από το πρωτοποριακό σε εθνικό επίπεδο πρόγραμμα που έχει υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή στο σύνολο του Δήμου Μαλεβιζίου.Αξίζει να τονιστεί ότι όλο το δίκτυο θα είναι υπογειοποιημένο, ενώ με την φωτιστική ισχύ που θα προσθέσει στην είσοδο του οικισμού, θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά μια μεγάλη, κατοικημένη περιοχή του Κρουσώνα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Και ειδικά σε θέματα φωτισμού, με το πρωτοποριακό σε εθνικό επίπεδο πρόγραμμα τοποθέτησης φωτιστικών LED σε ολόκληρο σχεδόν το Δήμο, έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε αισθητά την εικόνα μας και τις νυχτερινές ώρες. Στην προκειμένη περίπτωση, επεμβαίνουμε δραστικά στον Κρουσώνα, αναβαθμίζουμε και καθιστούμε πιο όμορφη και πιο ασφαλή μια αρκετά μεγάλη περιοχή του πανέμορφου οικισμού και μεταδίδουμε στους κατοίκους και τους επισκέπτες του, τα αισθήματα της ασφάλειας και της σιγουριάς.
Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ακόμα έργο, από τα πολλά που γίνονται στο Μαλεβίζι, που χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου μας, από έσοδα δηλαδή που προέρχονται από τους δημότες μας, τα οποία με συνετή και χρηστή διαχείριση, επιστρέφουν πάλι σε αυτούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Φασουλάκη και να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Γ. Βαλτζάκη, Α. Σαλούστρο και Δ. Τζεδάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Φ. Τρυπιδάκη και τα μέλη του συμβουλίου, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν».
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............