Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

Ο Μυλοπόταμος έχει μεγάλη προοπτική ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό


«Ο Μυλοπόταμος είναι μια δυναμική περιοχή που παρουσιάζει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στον τουριστικό, τον πρωτογενή τομέα και τον πολιτισμό» τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης  από το βήμα του 33ου  Αναπτυξιακού Συνεδρίου Μυλοποταμιτών που διεξαχθεί στα Απλαδιανά. 


Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε πως η στόχευση για το μέλλον πρέπει να είναι για ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό στην περιοχή στον οποίο όλοι οι φορείς θα συμφωνήσουν και θα δεσμευτούν στην υλοποίησης του με συνεργασία όλων των τοπικών φορέων. Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο και την Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στην περιοχή του Μυλοποτάμου με πρώτο το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς και την αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου, την συντήρηση και ανάδειξη σχολικών κτιρίων και βασικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου. 


Τους συνέδρους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών Μανόλης Κυρίμης, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου Δημήτρης Κόκκινος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Απλαδιανών Σταύρος Λυρώνης και η Πρόεδρος του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ελένη Μαυράκη. 
Χαιρέτισαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης καθώς και εκπρόσωποι φορέων των Μυλοποταμιτών. 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............