Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησε η τοπογράφηση του δημοτικού σταδίου και η δημοπράτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο Χανδρά

Την τοπική κοινότητα Χανδρά επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Σητείας Λεωνίδας Τερζης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας . Σκοπός της επίσκεψης ήταν η τοπογράφηση του δημοτικού σταδίου στο Χανδρά , προκειμένου να αποτυπωθεί ορθά η έκταση και το κτίριο των αποδυτηρίων . 


Το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα προχωρήσει σε τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων και θα προβεί στην δημοπράτηση της προμήθειας -τοποθέτησης  πλαστικού χλοοτάπητα προυπολογισμού 170.000 ευρώ από εγκεκριμένη πίστωση της Περιφέρειας Κρήτης.


Η παραπάνω ενέργεια αποτυπώνει την βούληση για βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην επικράτεια του δήμου. Επίσης στο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας βρίσκεται το έργο για την ολοκλήρωση των τοίχων αντιστήριξης του δημοτικού σταδίου Σητείας υψους 380.000 ευρω , που θα ολοκληρωθεί στις 4/9/2018. 


Τέλος  ,σε εξέλιξη βρίσκεται η σύμβαση για την προμήθεια τοποθέτηση  πλαστικού χλοοτάπητα  στο 5χ5 της τ.κ.Τουρλωτης.
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............