Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Ευχές για διαρκείς διακρίσεις από τον Περιφερειάρχη στον ταλαντούχο αθλητή Γεράσιμο Καλογεράκη


Μια μεγάλη διάκριση από ένα κρητικό που μας κάνει υπερήφανους


Με ευχές για διαρκείς διακρίσεις και με την διαβεβαίωση πως η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι κοντά του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, υποδέχθηκε το νεαρό, ταλαντούχο ακοντιστή του ΟΦΗ Γεράσιμο Καλογεράκη, ο οποίος εντυπωσίασε τον κόσμο του κλασικού αθλητισμού, αφού κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να αυξήσει την ατομική του επίδοση στον ακοντισμό κατά 16 μέτρα και να πετύχει την δεύτερη κορυφαία επίδοση στον κόσμο για τη φετινή χρονιά. 
Το προεδρείο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μαζί με τον προπονητή και τον πατέρα του ταλαντούχου νεαρού επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη προκειμένου να τον ενημερώσουν για την επιτυχία αυτή του ιστορικού Σωματείου που προβάλει και αναδεικνύει τον αθλητισμό της Κρήτης. 


«Είχαμε μια μεγάλη διάκριση από ένα αθλητή που μας κάνει υπερήφανους κι εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να προχωρήσει και παγκόσμιο πρωταθλητή να τον δούμε και να είναι στους ολυμπιακούς αγώνες», τόνισε ο Περιφερειάρχης συγχαίροντας το νεαρό αθλητή για την επιτυχία του.  
Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος Ηρακλειώτης ακοντιστής Γεράσιμος Καλογεράκης, κατάφερε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 που έγινε στην Ουγγαρία, να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ και με μια παγκόσμια επίδοση που δείχνει πως έχει ιδιαίτερα ευοίωνο μέλλον. 
Όπως τόνισε ο προπονητής του Γιάννης Αντωνάκης, παρουσιάζοντας το νεαρό ταλαντούχο αθλητή του ΟΦΗ, κατάφερε να έχει επίδοση 77,45 μέτρα κι έχει ακόμα πολλές δυνατότητες ν’ αναπτυχθεί αρκεί να δουλέψει με συνέπεια. 
Παρόντες στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Τσαμπουράκης, ο Υπεύθυνος Περιουσίας του Σωματείου Αντώνης Κοτσυφάκης, και ο πατέρας του αθλητή Μιχάλης Καλογεράκης. 
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Σας παρουσιάζουμε με 450 φωτογραφίες την πόλη της Σητείας
Το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ