Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Ασφαλτόστρωση και εργασίες βελτίωσης στο δρόμο Ροδιάς - Παλαιοκάστρου

Τη σύμβαση του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ροδιάς – Παλαιόκαστρου, προϋπολογισμού 580.000 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.Στο έργο περιλαμβάνεται η ασφαλτόστρωση του δημοτικού, χωμάτινου δρόμου μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων που συνδέει τους δυο πανέμορφους οικισμούς του Παλαιοκάστρου και της Ροδιάς, αναβαθμίζοντας αισθητά τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Παράλληλα, θα τσιμεντοστρωθούν και όλοι οι όμοροι δρόμοι ώστε να κατασκευαστούν τα απαραίτητα τεχνικά έργα που απαιτούνται για τα όμβρια ύδατα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα πολύ σημαντική παρέμβασή μας, με στόχο την οδική ασφάλεια, την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, αλλά και της αναβάθμισης των υποδομών στην ενδοχώρα του Δήμου μας, ξεκινάει να υλοποιείται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που βρέθηκε δίπλα στη Δημοτική Αρχή και σε αυτό το έργο, τον Ανδρέα Στρατάκη για την βοήθειά του, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννης Ντουλάκης, ο Αντιπρόεδρος του οικισμού Γιώργος Ρεράκης, το στέλεχος της τεχνικής Υπηρεσίας Πόπη Δασκαλάκη και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Λατομική.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............