Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Μεταμορφωθέντος Χριστού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κάτω Βάθεια.


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Μεταμορφωθέντος Χριστού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κάτω Βάθεια.
Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο φέισμπουκ ο κύριος Γιώργος Μαλτεζάκης.- Στην Ακολουθία του Εσπερινού συμμετείχαν πλήθος πιστών από τη ευρύτερη περιοχή και απόλαυσαν την υπέροχη ψαλμωδία του εσπερινού, στην οποία πρωτοστάτησε ο Άρχων Ιεροψάλτης Κωνσταντινουπόλεως και Αθηνών κ. Φώτιος Γιαννακάκης και η πολυμελής χορωδία του.
- Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον νέο ιερέα και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας για την άψογη διοργάνωση της εορτής του Σωτήρος Χριστού, που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της ευρύτερης περιοχής μας.ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ