Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Έρχεται το Reggaevibes music festival στον Αγιο Νικόλαο


Η μουσική εκδήλωση Reggaevibes music festival, που πραγματοποιείται και φέτος με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την παγκόσμια αλλά και την ελληνική μουσική σκηνή στις 11 Αυγούστου 2018 στην παραλία «Αλμυρός» του Δήμου Αγίου Νικολάου. Το μουσικό αυτό γεγονός αποτελεί μια από τις κορυφαίες μουσικές εκδηλώσεις για ολόκληρη την Κρήτη, προσελκύοντας κόσμο από όλες τις περιοχές του νησιού, αλλά και πλήθος επισκεπτών, που εκείνες τις μέρες βρίσκονται στο νησί μας, φτάνοντας τα 1000 με 1500 άτομα. 


Δώδεκα χρόνια Reggae Vibes Music Festival. Ποιος θα το φανταζόταν όταν ξεκίνησε η ομάδα τον Αύγουστο του 2007 με ένα beach party, ακούγοντας reggae – dub μουσικές, γιατί αυτές μας αρέσουν σε ειδυλλιακό τοπίο, όπως είναι η παραλία του Αλμυρού, ότι θα έφθανε η στιγμή που θα έκλεινε δέκα χρόνια πετυχημένης διοργάνωσης. Τα ονόματα που μας έχουν τιμήσει και συνεχίζουν να μας τιμάνε είναι, αποδεδειγμένα οι καλύτεροι στο είδος τους. Ξεκινώντας πάντα με τον πρώτο απ’ όλους τον «MadProfessor». Ποιος δε θυμάται τους «Zion Train» μαζί με τα μοναδικά πνευστά των «Love Grocer», τους ασταμάτητους «Iration Steppas», τους «Vibronics», τους Εγγλέζους «Nucleus Roots και το βραβευμένοως ο καλύτερος MC στα UK Reggae Heritage Awards «Afrikan Simba». 


Η παρουσία μελών των «Dreadzone» μαζί με την μαγευτική φωνή του «Earl 16» το 2013 είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Υποστηρίζοντας πάντα την ελληνική underground σκηνή μας τίμησαν οι «Κακό Συναπάντημα», «Tropical Storm», «Global Vibe», «Fundracar» και ο «Vlastur» με τη μπάντα του,  δίνοντάς μας τον καλύτερο τους εαυτό, κατατάσσοντας το φεστιβάλ ως το μεγαλύτερο Reggae της Ελλάδας. 


Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι είναι η Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.Ε.Α. με τον ακούραστο πρόεδρο Γιώργο Μαυροφόρο και την  δημιουργική και πάντα δραστήρια γραμματέα Μαριάννα Διαμαντοπούλου.

Κλείνοντας  θα αναφερθούμε στον εμπνευστή, θεμελιώτη  και καλλιτεχνικό επιμελητή τουReggaevibes Music Festival τον «Professor Skank», το δικό μας Στέφανο Πατεράκη.   Επίσημα αναγνωρισμένος ως ο πρώτος Dub  παραγωγός της χώρας μας με διεθνή παρουσία και τη δουλειά του να εξάγεται σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Apollonia Farm με 14 βραβεία - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............