Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

«Γαλάζια Σημαία» για τις παραλίες των ξενοδοχείων του Ομίλου Cyan Group of hotels!

Ο όμιλος Cyan Group of hotels βραβεύτηκε με τη "Γαλάζια Σημαία", που αποτελεί πανευρωπαϊκό σύμβολο ποιότητας, για όλα τα ξενοδοχεία του και συγκεκριμένα για τα Apollonia Beach Resort & Spa, Santa Marina Beach και Sitia Beach City Resort & Spa.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Apollonia Beach Resort & Spa βραβεύτηκε με την Γαλάζια Σημαία για 27η συνεχή χρονιά.

Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου έγιναν εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία του ομίλου μας με συμμετοχή των πελατών και τοπικών νηπιαγωγείων, με σκοπό τη μύηση των μικρών παιδιών στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και των θαλασσών, αλλά και στη σημασία τους στην ποιότητα ζωής μας.


Επίσης, τοπικοί φορείς πλαισίωσαν τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Μαμουλάκη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Η τελετή βράβευσης της παραλίας πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστό τρόπο! Η «Γαλάζια Σημαία» ήρθε από τη θάλασσα, με μικρούς και μεγάλους λουόμενους, αλλά και τα παιδιά από το νηπιαγωγείο «τα Μελισσάκια μας» να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και σημαιάκια στα χέρια.
Η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές, βάσει των απαιτήσεων που περιλαμβάνουν περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση για την ποιότητα νερού, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια και τις υπηρεσίες. Η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως για το 2018 , με 519 βραβευμένες ακτές.

Cyan group of hotels 40 years of experience
Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 και διαθέτει στον όμιλο της 3 ξενοδοχεία. Tο Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 336 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort 5* με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 άτομα προσωπικό. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία, στο νησί της Κρήτης.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............