Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Με πλήθος κόσμου και ανάλογο κέφι πραγματοποιήθηκε η γιορτή Καπρικού στον ΓαλατάΜε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η γιορτή καπρικού στο χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας μέσα απο 2 μοναδικές βραδιές με κρητική μουσική χορό και βέβαια το πατροπαράδοτο καπρικό του Γαλατά.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά την καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΠΡΙΚΟΥ.Τα συγκροτήματα των Γιώργου Γλυκοκόκαλου και του  Γιώργου Λεκάκη, διασκέδασαν τον κόσμο σηκώνοντας τον πολλές φορές να χορέψει και διασκεδάσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γαλατά κύριος Αδαμάκης καλοσώρισε στην αρχή της βραδιάς τον κόσμο ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλα για την πραγματοποίηση της γιορτής Καπρικού.Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κύριος Ζαχαρίας Καλογεράκης ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κύριος Γιώργος Πιτσούλης και ο δημοσιογραφος Νικος Παπαδακης.


ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............