Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Εγκαινιάστηκε το Ανοιχτό Θέατρο στον Οικισμό Συλλάμου

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιουλίου το Ανοιχτό Θέατρο της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλειών, στον οικισμό Συλλάμου, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.


Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος ενώ παρευρέθησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης, οι Αντιδήμαρχοι Στέλα Αρχοντάκη, Χάρης Μαμουλάκης, Γιώργος Καραντινός, Πέτρος Ινιωτάκης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Νίκος Φακουρέλης και Gian Andrea Garancini και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης.
Το Ανοιχτό Θέατρο της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλειών, στον οικισμό Συλλάμου, είναι ένα έργο που συμβασιοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, και εκτελέστηκε από την παρούσα δημοτική αρχή.Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του έργου, τόνισε: «Σε τούτη την χρονική περίοδο της παρατεταμένης κρίσεως που βιώνουμε, ο Πολιτισμός αποτελεί για όλους μας: πηγή έμπνευσης και πυξίδα προσανατολισμού. Ταυτόχρονα , μπορεί να αποτελέσει και μοχλό ανάπτυξης για μια περιοχή, εφόσον υπάρχει κέφι, έμπνευση και μεράκι. Το ίδιο ευελπιστούμε ότι θα συμβεί και με το Ανοιχτό Θέατρο, το οποίο εγκαινιάζουμε σήμερα: να γίνει ένα χώρος που ενώνει την δημιουργία με την ψυχαγωγία, την Τέχνη με την κοινωνία, εκπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την παιδευτική αποστολή του Πολιτισμού. Και παράλληλά, με εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής καθώς και για τους επισκέπτες».
Ακολούθησε συναυλία με τον καλλιτέχνη Μάνο Παπαδάκη και το συγκρότημά του.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............