Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου

Η κοινωνική λειτουργός και ο ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου – Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου συνεργασίας με δομές και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης και προώθησης της απασχόλησης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον περιφερειακό συντονιστή Μανώλη Μελαμπιανάκη και τον επαγγελματικό Σύμβουλο Μάνο Πετράκη του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν η από κοινού διαμόρφωση ενός πλάνου συνεργασίας για την υλοποίηση δράσεων με δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους και εργαζόμενους, εξυπηρετούμενους του Κέντρου Κοινότητας και των λοιπών δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.


Οι δωρεάν αυτές υπηρεσίες, απευθύνονται σε: 
● εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης καθώς και για ζητήματα που ενδιαφέρουν τους απασχολούμενους. 
● ανέργους στα πεδία της απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης με σκοπό την ένταξη/ επανένταξη τους στην αγορά εργασίας. 

Οι τρόποι υποστήριξης αφορούν στην παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής και πληροφόρησης, τη διενέργεια ομαδικών εργαστηρίων και την τακτική αποστολή ενημερωτικών δελτίων για θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και απασχόλησης, προς τους ωφελούμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα θέματα εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά και τα θέματα που αφορούν τους ανέργους άμεσα από την υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου, καθημερινά από τις 09:00-15:00, στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου & Αντιγόνης 1, Γάζι, ή τηλεφωνικά από το 2810823904.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ