Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου

Η κοινωνική λειτουργός και ο ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου – Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου συνεργασίας με δομές και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης και προώθησης της απασχόλησης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον περιφερειακό συντονιστή Μανώλη Μελαμπιανάκη και τον επαγγελματικό Σύμβουλο Μάνο Πετράκη του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν η από κοινού διαμόρφωση ενός πλάνου συνεργασίας για την υλοποίηση δράσεων με δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους και εργαζόμενους, εξυπηρετούμενους του Κέντρου Κοινότητας και των λοιπών δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.


Οι δωρεάν αυτές υπηρεσίες, απευθύνονται σε: 
● εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης καθώς και για ζητήματα που ενδιαφέρουν τους απασχολούμενους. 
● ανέργους στα πεδία της απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης με σκοπό την ένταξη/ επανένταξη τους στην αγορά εργασίας. 

Οι τρόποι υποστήριξης αφορούν στην παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής και πληροφόρησης, τη διενέργεια ομαδικών εργαστηρίων και την τακτική αποστολή ενημερωτικών δελτίων για θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και απασχόλησης, προς τους ωφελούμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα θέματα εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά και τα θέματα που αφορούν τους ανέργους άμεσα από την υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου, καθημερινά από τις 09:00-15:00, στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου & Αντιγόνης 1, Γάζι, ή τηλεφωνικά από το 2810823904.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΟΤ “GREECE 365-DAY DESTINATION - "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη συνάντηση - Αύξηση 10,64% από τη Σκανδιναβία ............. ............. .............
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............