Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Σύνδεση νέων επιχειρήσεων με την γνώση και την καινοτομίαΠρώτη συνάντηση για την ενεργοποίηση του τομέα της γνώσης  
της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης (RIS3Crete)

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τη σύνδεση του τομέα της γνώσης που παράγεται στο νησί με τις επιχειρήσεις της Κρήτης, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 19 Ιουλίου, ανοίγοντας την δημόσια συζήτηση στον τομέα της Γνώσης, που αποτελεί τον ένα από τους τέσσερις πυλώνες της έξυπνης εξειδίκευσης για την Κρήτη που θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2018. 


Στον Τομέα της Γνώσης προβλέπεται η προώθηση νέων επιχειρήσεων, καθώς και η δημιουργία φυτωρίων επιχειρήσεων. Κεντρικός στόχος να ανανεωθεί η επιχειρηματικότητα στην Κρήτη και να δημιουργηθούν νέες, καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, που θα συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη.  
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Πολυχρόνης Πολυχρονίδης» του Πνευματικού Κέντρου Χανίων και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί. Θα είναι ανοικτή στο κοινό και μπορούν να την παρακολουθήσουν επιχειρηματίες, ερευνητές, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες. 

Με τη Στρατηγικής της Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3Crete), κεντρικός στόχος της Περιφέρειας Κρήτης είναι να στηρίξει τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων που θα αξιοποιήσουν τη γνώση που παράγουν τα Πανεπιστήμια, τα τεχνολογικά ιδρύματα και μεμονωμένοι επιστήμονες και ερευνητές για να δημιουργηθούν νέες, υγιείς, παραγωγικές επιχειρήσεις, ανανεώνοντας την επιχειρηματική δράση του νησιού.    
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Σας παρουσιάζουμε με 450 φωτογραφίες την πόλη της Σητείας
Το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........