Αθλητικές εκδηλώσεις από τον «ΑΣΑ Αναγγένηση» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Αθλητικές εκδηλώσεις από τον «ΑΣΑ Αναγγένηση» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Ο ΑΣΑ Αναγέννηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Μίνωα Πεδιάδας και ΔΟΠΑΠ  συνδιοργανώνει τις ΄΄Καλοκαιρινές εκδηλώσεις ΑΣΑ Αναγέννηση 2018΄΄ από την Κυριακή 15 Ιουλίου έως την Κυριακή  22 Ιουλίου στα γήπεδα και στο συνεδριακό χώρο του Δήμου .
Οι εκδηλώσεις, όπως αναφέρει ο «ΑΣΑ Αναγέννηση», έχουν σκοπό την βελτίωση των αθλητών και την ενημέρωση για θέματα καλαθοσφαίρισης .
Η αρχή των εκδηλώσεων θα γίνει με το 8ᵒ Abcamp 2018 την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 11:00πμ και καθημερινά 18:00-21:00 στο Κλειστό και ανοιχτό  γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου .Στο camp θα συμμετέχουν  παιδιά 6 έως 17 ετών  με την συμμετοχή και υπό τις  οδηγίες   γνωστών   προπονητών  .
Το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 19:30 στο Συνεδριακό χώρο του Δήμου ο ΑΣΑ Αναγέννηση και ο ΔΟΠΑΠ φιλοξενούν  τον γνωστό δημοσιογράφο παρουσιαστή Βασίλη Σκουντή ο οποίος θα παρουσιάσει το Βιβλίο του ΄΄Είμαστε πια πρωταθλητές΄΄στην εκδήλωση συμμετέχει  ο παλαίμαχος παίκτης της χρυσής χρονιάς του Ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής  Νίκος Λινάρδος .
Οι Εκδηλώσεις του ΑΣΑ Αναγέννηση ολοκληρώνονται την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 11:00 πάλι στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου με την συνδιοργάνωση μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και τον ΔΟΠΑΠ Δήμου Μίνωα Πεδιάδας της 4η ημερίδας μπάσκετ με θέμα ΄΄Το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες ΄΄.Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος  γνωστοί παράγοντες από το χώρο της προπονητικής της επιστήμης της δημοσιογραφίας διαιτητών  των αθλητών και τον παραγόντων .
Ο ΑΣΑ Αναγέννηση συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινοτόμες ιδέες στοχεύοντας την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας ,υπήρξε πρωτοπόρος στην διοργάνωση μπασκετικών camp σεμιναρίων προπονητών και ημερίδων γύρω από το άθλημα ,συνεχίζει και  φέτος με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και τοπικών παραγόντων και καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Post Top Ad

.............