Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Συλλογή τροφίμων της Περιφέρειας Κρήτης για τους πυρόπληκτους. Πρόγραμμα και χώροι συγκέντρωσης

Η Περιφέρεια Κρήτης, στηρίζοντας την προσπάθεια συλλογής τροφίμων για την αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Περιφέρεια Αττικής, συντονίζει το έργο συλλογής τροφίμων, ως ακολούθως:
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, ή εταιρείες, μπορούν να προσκομίσουν τα προϊόντα που επιθυμούν να διαθέσουν στην Κεντρική αποθήκη της Περιφέρειας Κρήτης, που βρίσκεται επί των οδών Μάχης Κρήτης και Ελύρου γωνία, στο Ηράκλειο.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν Στο Διοικητήριο, επί της οδού Πολυτεχνείου (αίθουσα Αντώνη Στρατάκη).
Για την περιφερειακή ενότητα Χανίων, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Για την περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου, τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στα παρακάτω σημεία:
  1. Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης, Κουντουριώτου 98
  2. Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μαρκέλλου 25
  3. Α’ ΚΑΠΗ, Μοάτσου & Χ. Δασκαλάκη, γωνία
  4. Β’ ΚΑΠΗ (Καλλιθέα), Ο. Πάλμε 6
  5. Γ’ ΚΑΠΗ, Περιβόλια
  6. ΚΑΠΗ Τσεσμέ, Τσεσμές Πλατανιά
Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τις ημέρες Τετάρτη, 25 Πέμπτη 26, Παρασκευή 27 και Δευτέρα 30 Ιουλίου, από τις οκτώ το πρωί, έως και τις δύο το μεσημέρι, ενώ στις υπόλοιπες Π.Ε. έως και την Παρασκευή 27/07.

Παρακαλούμε τα τρόφιμα που θα προσκομίζονται να είναι προϊόντα μακράς διαρκείας, τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα που έχει δοθεί από την Περιφέρεια Αττικής.
Λίστα ειδών πρώτης ανάγκης
  1. Εμφιαλωμένα νερά
  2. Χυμοί
  3. Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές κ.λπ.)
  4. Γάλατα μακράς διαρκείας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση όλων.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΟΤ “GREECE 365-DAY DESTINATION - "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη συνάντηση - Αύξηση 10,64% από τη Σκανδιναβία ............. ............. .............
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ H ιστορία του μεγάλου λογοτέχνη - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Πήρα δρόμους και σοκάκια ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............