Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Η απάντησε σε δημοσιεύματα της Διευθύντρια του Π.Π.Π. Ηρακλείου κυρίας Πραχλάκη Δήμητρας

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που βλέπουμε στον τύπο τις τελευταίες ημέρες, για την αποκατάσταση της αλήθειας με την ιδιότητα μου ως Διευθύντρια του Π.Π.Π. Ηρακλείου θέλω να σημειώσω τα εξής:


* Όσον αφορά τα ρούχα και τα παπούτσια που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, σας πληροφορούμε ότι μετά από αίτημα του Παραρτήματος το Διοικητικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει και έχουμε προχωρήσει από 2 Ιουλίου την αγορά για την επαρκή κάλυψη σε ένδυση και υπόδηση των φιλοξενούμενων κοριτσιών ανάλογα με τις απαιτήσεις τους και τις ανάγκες τους για την καλοκαιρινή περίοδο.
* Όσον αφορά τα τρόφιμα έχουμε ανοικτό προϋπολογισμό και ψωνίζουμε ελεύθερα για ότι χρειαστούμε.
* Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχει βγει ΦΕΚ που αφορά την πρόσληψη ψυχολόγου στο Παράρτημα μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Π .Π.Π .Ηρακλείου για αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.
Ο εθελοντισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ευαισθησίας και η αλληλεγγύη πράξη ανθρωπιάς θα πρέπει να περιορίζεται όμως στη έννοια των όρων και να μην χρησιμοποιείται για άλλους λόγους, και να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες..


Η Διευθύντρια
του Παραρτήματος Προστασίας
του Παιδιού Ηρακλείου Κρήτης

Πραχάλη Δήμητρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............