Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

«Agios Nikolaos Cliff Diving 2018» με εντυπωσιακές βουτιές

Από τη Σπιναλόγκα και σε κλίμα μουντιάλ ξεκίνησαν τις βουτιές οι αθλητές και αθλήτριες που μετέχουν στο φετινό «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018».
Προηγήθηκε η προπόνηση και το εργαστήρι εκμάθησης για τα παιδιά όπου έμαθαν από τους πρωταθλητές πως να κάνουν βουτιές από ψηλά σημεία χωρίς να κινδυνεύουν. Φέτος, οι αγώνες καταδύσεων γίνονται με τη συμμετοχή 23 αθλητών απ’ όλο τον κόσμο. Από την Βραζιλία και τις ΗΠΑ, μέχρι τη Βρετανία, τη Ρωσία, την Ελβετία την Ισπανία, και την Γαλλία, αθλητές και αθλήτριες από 11 διαφορετικές χώρες διαγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο και στην βαθμολογία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αφού οι αγώνες περιλαμβάνονται στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των παγκόσμιων πρωταθλητών. Από το ξεκίνημα όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους στο πιο εντυπωσιακό σόου του φετινού κρητικού καλοκαιριού και προετοιμάζονται να ξεκινήσουν απόψε Σάββατο, με τις πρώτες βουτιές των προκριματικών αγώνων να ξεκινούν στις 6 το απόγευμα, από το βατήρα που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο των βράχων της λίμνης του Αγίου Νικολάου κι από ύψος 20 μέτρων.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά Σημεία (World High Diving Federation - WHDF) έχουν δείξει πως μπορούν να εντυπωσιάζουν με αυτή την διοργάνωση.


Περισσότεροι αθλητές, περισσότερες χώρες, μεγαλύτερο κέφι και βελτιωμένη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φετινή τρίτη διοργάνωση. Από την τηλεοπτική κάλυψη που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο επιδιώκοντας να καλύψει ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα κάθε λεπτομέρεια, μέσα από τις 24 τηλεοπτικές κάμερες που θα βρίσκονται σε αέρα, νερό και στεριά, την πλήρη φωτογραφική κάλυψη με εκατοντάδες λήψεις από κάθε γωνιά της λίμνης και τις ξεχωριστές χορευτικές εκπλήξεις και δρώμενα που συνοδεύουν τις εκδηλώσεις στο μοναδικό φυσικό αμφιθέατρο που βρίσκεται στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Στην υδάτινη σκηνή του ανοικτού θεάτρου της λίμνης Βουλισμένης, εκεί, που οι διοργανωτές έχουν φέτος ένα σλόγαν: «Εμπειρότεροι, καλύτεροι, περισσότεροι, με το ίδιο κέφι για ακόμα καλύτερο θέαμα».

Άλλωστε τα θετικά σχόλια των διεθνών τηλεοπτικών δικτύων στις πρώτες δύο διοργανώσεις με την παρουσίαση του θέματος σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, αποτελούν θετικό δείγμα. Τους αθλητές όμως και τους διοργανωτές ενδυναμώνει, πρωτίστως, η παρουσία των χιλιάδων κρητικών και επισκεπτών που παρακολουθούν τους αγώνες καθώς και τα διθυραμβικά σχόλια για το μοναδικό υπερθέαμα. Φέτος μάλιστα, ο στόχος είναι οι θεατές να ξεπεράσουν τους 15 χιλιάδες.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή