Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Φιλανθρωπική Καλλιτεχνική Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση το Σάββατο 7 Ιουλίου

Πρόγραμμα Φιλανθρωπικής Καλλιτεχνικής Εκδήλωσης
Στις παρακάτω δράσεις, συμμετέχουν οι Εκπαιδευόμενοι μας στην Δημιουργική Απασχόληση με την επιμέλεια των εθελοντών εκπαιδευτών τους:


  1. Χορωδία, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της κας. Μαρίας Αντωνακάκη (Εθελόντρια του Ε.Ε.Σ. του τμήματος Νοσηλευτικής – Εκπαιδεύτρια Χορωδός & Εργαστηρίου Κατασκευών)
  2. Θεατρικό δρώμενο υπό την εποπτεία και συντονισμό της κας Ελένης Τζαβαρή (Εθελόντρια του Ε.Ε.Σ. του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας – Εκπαιδεύτρια Εργαστηρίου Κατασκευών),
  3. Παρουσίαση της ομάδας "Οι βιβλιοταξιδευτές της Ροδαυγής σε λογοτεχνικές & εικαστικές αναζητήσεις" με την επιμέλεια και συντονισμό της κας. Θεοδοσίας Αργυράκη - Ασαργιωτάκη (Εθελόντρια του Ε.Ε.Σ. του τμήματος Νοσηλευτικής – Εκπαιδεύτρια της Ομάδας ανάγνωσης και δημιουργίας),
  4. Χορευτικά δρώμενα με την καθοδήγηση των κ.κ. Μαρίνας Καβρουλάκη και Γιώτας Ζώτου (Εθελόντριες Εκπαιδεύτριες του Εργαστηρίου Θεατρικού Παιχνιδιού του προγράμματος μας).
Παράλληλα με την καλλιτεχνική εκδήλωση θα εκτίθενται προς πώληση χειροτεχνήματα των εκπαιδευομένων μας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση από το Εργαστήριο Κατασκευών των κ.κ. Αριστέας Ντέρ και Μαρίας Αντωνακάκη του προγράμματος μας.
Ακόμη, θα εκτεθούν προς πώληση λογοτεχνικά βιβλία που έχουν δωρίσει στο σύλλογο μας προς πώληση για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας οι εθελοντές εκπαιδευτές:
α)  της κας Θεοδοσίας Αργυράκη – Ασαργιωτάκη (Λογοτέχνης – Εικαστικός).
β) του κ. Κίμωνα Τσατσάκη (Συνταξιούχος Σχολικός Σύμβουλος – Συγγραφέας).
Συμμετέχουν Αφιλοκερδώς οι Μουσικοί:
  • Τζούλη Ναούμ (κιθάρα, τραγούδι)- Εθελόντρια Εκπαιδεύτρια Μουσικής
  • Mουσικό Σχήμα «Πασπαρτού» που αποτελείται από τους Γεώργιο Σιδερή (πλήκτρα – τραγούδι), Χαράλαμπο Κτιστάκη (μπουζούκι), Ελένη Πλατάκη (τραγούδι).
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............