Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Επεσε το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουλίου η αυλαία του φετινού «Τέχνη Καθ΄Οδόν».

Με μια πολύ όμορφη, αποχαιρετιστήρια συναυλία, στην κατάμεστη Πλατεία Ελευθερίας, από τους Μαριέλλα Βιτώρου, Γιώργο Κριτσωτάκη, Μανώλη Κανακάκη και Γιάννη Κιαγιαδάκη, έπεσε το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουλίου η αυλαία του φετινού «Τέχνη Καθ΄Οδόν».


Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ανέβασε στην σκηνή όσες εθελόντριες και όσους εθελοντές βρισκόταν στην Πλατεία, προκειμένου να τους ευχαριστήσει δημόσια για την πολύτιμη προσφορά τους στην διεξαγωγή του φεστιβάλ. Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού αποτέλεσε για τους εθελοντές την επιβράβευση της προσπάθειάς τους.
Αυτή ήταν μια ακόμη πολύ ωραία εικόνα, από τις αμέτρητες που προσέφερε το «Τέχνη Καθ’ Οδόν», στους χιλιάδες ανθρώπους που επισκέφθηκαν τις προηγούμενες πέντε ημέρες, τις εκατοντάδες εκδηλώσεις του.
Ωστόσο ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε εκ νέου όλους τους φορείς και τους συλλόγους που βοήθησαν το φετινό φεστιβάλ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε μια άλλη πτυχή της διοργάνωσης: «Πρέπει να σας πω ότι υπάρχουν πολλά κριτήρια για να μετρήσει κανείς την επιτυχία ενός φεστιβάλ.
Προσωπικά όμως, τη μεγαλύτερη επιτυχία του θεωρώ πως την δείχνει η ιστορία που μου μετέφεραν οι εθελόντριες εδώ στην πλατεία Ελευθερίας: Μου είπαν ότι
τις τελευταίες μέρες μετά το τέλος του προγράμματος δεν χρειαζόταν πια να μαζεύουν μόνες τους τα καθίσματα. Τα μάζευαν πρώτοι οι συμπολίτες που παρακολουθούσαν τις συναυλίες! Μόνον έτσι! Μόνον όλοι μαζί μπορούμε ν’ αλλάξουμε την πόλη! Ας είναι οι καιροί δύσκολοι, ας παλεύουμε καθένας τα βάσανά του, η πόλη ανήκει στα παιδιά μας και είναι πάνω από όλα.
Αν έστω και ένας δημότης, αγάπησε λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες το Ηράκλειο και αν μεταφέρει αυτή την αγάπη στην καθημερινότητά του, τότε το φεστιβάλ έχει ήδη πετύχει περισσότερα απ’ όσα στοχεύει».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............