Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Βιοτουρισμός Φύση, Οικονομία, & Καινοτομία στην Ιεράπετρα την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 18:00–21:00 Συνεδριακή Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Ιεράπετρα 
 Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φυσικό περιβάλλον και Καινοτόμες δράσεις στον Βιοτουρισμό – Δήμος Ιεράπετρας» του Πράσινου Ταμείου, η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον» του Δήμου Ιεράπετρας, διοργανώνουν εκδήλωση/Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Βιοτουρισμός: Φύση, Οικονομία, & Καινοτομία στην Ιεράπετρα» και στόχο την εφαρμογή του βιοτουρισμού ως καινοτόμου περιβαλλοντικής πολιτικής για μια συντονισμένη διαχείριση των εξωαστικών περιοχών του Δήμου Ιεράπετρας που παρουσιάζουν ιδιαίτερο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. 


Θα συμμετάσχουν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων πολιτών, περιβαλλοντικών και άλλων οργανώσεων, καθώς και επιστήμονες και ειδικοί. Οι συζητήσεις θα εστιάσουν στον βιοτουρισμό ως ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν που θα ενισχύσει την καινοτομία και την τοπική οικονομία, καθώς και στην ανάγκη ανάπτυξης οριζόντιων συμπράξεων για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του φυσικού πλούτου της περιοχής. 

Η εκδήλωση/Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018, στην Συνεδριακή Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, από τις 18:00 έως τις 21:00. Γεραπετρίτικη Φύση – Πολιτιστική έκθεση, 5-10 Σεπτεμβρίου 2018 Η εκδήλωση πλαισιώνεται από πολιτιστική έκθεση με θέμα τη Γεραπετρίτικη Φύση και την συμμετοχή εκπρόσωπων από πολλούς καλλιτεχνικούς χώρους (φωτογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, κόμικς κ.α.) από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο Τζαμί Ιεράπετρας, είναι πρωτοβουλία του Artists for the Environment (Καλλιτέχνες για το Περιβάλλον), μιας δράσης της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής που ενθαρρύνει καλλιτέχνες (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) να συνδράμουν στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. 

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έως τις 12 Αυγούστου στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/nTS7964jaXQKIOSB2 

Συντονισμός εκδηλώσεων Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (B.I.O.) και Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας Εταίρος ΝΠΔΔ «Περιβάλλον» Δήμος Ιεράπετρας Ευχαριστούμε τον Δήμο Ιεράπετρας για την παραχώρηση της Αίθουσας Εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» και τη συνεχή υποστήριξή του. 

Πληροφορίες: Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής, Τιμ. Βάσσου 10, Αθήνα 11521, Τηλ: 2106426221 email: office@biopolitics.gr www.biopolitics.gr 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............