Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές συνέδριο της Νάξου με τίτλο «International Conference on Sustainable Solid Waste Management».

Το μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων της Κρήτης ανέπτυξε με μεγάλη απήχηση, εκπροσωπώντας τον Φο.Δ.Σ.Α Βόρειας Πεδιάδας, ο Διευθυντής του κ. Γεώργιος Παπαδάκης στο Διεθνές συνέδριο της Νάξου με τίτλο «International Conference on Sustainable Solid Waste Management».

Στο συνέδριο οργανώθηκε από 13 έως 16 Ιουνίου 2018 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με επικεφαλής την καθηγήτρια του τμήματος Χημικών Μηχανικών κα Μαρία Λουιζίδου και συμμετείχαν σε αυτό πάνω από 600 σύνεδροι από όλο τον κόσμο, ειδικοί στην διαχείριση των απορριμμάτων.Υπενθυμίζεται ότι ο Φο.Δ.Σ.Α Βόρειας Πεδιάδας είναι μεταξύ των πρωτοπόρων στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων στην Ελλάδα, έχοντας λειτουργήσει ήδη από το 2012 το πρώτο πράσινο σημείο της περιοχής δικαιοδοσίας του (σήμερα λειτουργεί συνολικά 4 πράσινα σημεία και 2 σταθμούς μεταφόρτωσης) και τώρα δημοπρατεί την πρώτη στην Ελλάδα με δημόσια χρηματοδότηση, ύψους 22,00 εκατ. ευρώ, «Μονάδα Μηχανικής Διαλογής Σύμμεικτων Απορριμμάτων και Κομποστοποίησης του Οργανικού Κλάσματος» ενσωματώνοντας την πιο εξελιγμένη παγκοσμίως τεχνολογία στη διαχείριση των απορριμμάτων της Κρήτης.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............