Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

'Πριγκιπική Αναγνώριση του σωματείου 'Είμαι Ακόμα Παιδί' Eimai Akoma Paidi

Σε μια ακόμη δράση έδωσε το παρόν το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα Παιδί». Μόνο που αυτή τη φορά, δεν την διοργάνωσε αλλά προσεκλήθει.
Συγκεκριμένα, το σωματείο μας ήταν παρόν, κατά την επίσκεψή του πριγκιπικού ζεύγους της Αγγλίας στην Κρήτη, στις Αρχάνες, στις εγκαταστάσεις τη Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο που υλοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή.Το σωματείο μας αντιπροσώπευε, τις δράσεις που διοργανώνει η τοπική κοινωνία με τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί με σκοπό τη γνωριμία μαζί τους και τη δημιουργία σχέσεων που θα βοηθήσουν στην κατεύθυνση της κοινωνικοποίησης και της ομαλούς ένταξής τους στο νησί.

Στο ίδιο γκρούπ μ’ εμάς η κ. Κυριακή Γιακουμάκη, Κοινωνική λειτουργός της Αναπτυξιακής Ηρακελιου ΑΑΕ ΟΤΑ και η κ. Μαρία Κοκκινίδη, από την ομάδα εθελοντών κοινωνικής πολιτικής Δήμου Ηρακλείου.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, είχε μια σύντομη συνομιλία με τη πρόεδρο του «Είμαι Ακόμα Παιδί», Έρη Παυλάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας επανέλαβε τα συγχαρητήρια του για την άρτια λειτουργία του προγράμματος.

Η πρόσκληση αυτής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, αποτελεί για όλους εμάς στο «Είμαι ακόμα παιδί», τιμή. Ήταν ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών και του έργου που παράγουμε με προσανατολισμό πάντα το παιδί.
Και παράλληλα, η πρόσκληση αυτή είναι ευθύνη για εμάς να μη χάσουμε το στόχο μας: να εργαζόμαστε πάντα υπέρ των παιδιών και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.


* Για περισσότερες πληροφορίες και προηγούμενες δράσεις μας , επισκεφτείτε το site μας και την σελίδα μας στο fb: http://www.eimaiakomapaidi.gr/actions.php https://www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr


Τηλέφωνα επικοινωνίας:
  • Εύη Λεονταράκη: 6974645331 (Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας, Υποδοχής εθελοντών & Πληροφορίες)
  • Αγγελική Ζερβού: 6982775591 (Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Οργάνωσης & Συντονισμού Ομάδας Παιδιών)
  • Μαριάννα Χατζηαντωνίου: 6973415491 (Υπέυθυνη Χορηγιών- Δωρεών & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης)
  • Κατερίνα Σπυριδάκη: 6983100794 (Υπεύθυνη για την Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά)
  • Έρη Παυλάκη: 6947804864 (Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων)
  • Φαίη Χριστάκη: 6984669387 (Υπεύθυνη για το Κέντρο προστασίας παιδιού στο Πόρο
  • Εβίτα Περράκη: 6988348313 (Υπεύθυνη Χανιών)
  • Στέλλα Παπαδομανωλάκη: 6932619653 (Υπεύθυνη Μονής Καλυβιανής)
  • Μαίρη Καριωτάκη 6976630357 (copywriter - ΜΜΕ)
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Αφρικανικές οάσεις και κρυστάλλινα νερά στον νότο του Ρεθύμνου
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ