Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του Ο.Φ.Ι. στονΣεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου Φιλάθλων Ιεράπετρας (Ο.Φ.Ι.) κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχηγό κ. Νικ. Μαντζαράκη και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του συλλόγου, κομίζοντας μαζί τους το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017-2018, που το περασμένο Σάββατο κατέκτησε η ομάδα της Ιεράπετρας.
Η αντιπροσωπεία του Ο.Φ.Ι., η οποία επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο με αφορμή τα ονομαστήρια του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο επειδή στήριξε έμπρακτα την ομάδα της πόλης. Επίσης, οι εκπρόσωποι του Ο.Φ.Ι. έδωσαν τις θερμές ευχές τους στον Σεβ. Μητροπολίτη τους για μακροημέρευση και πολύκαρπη ποιμαντορία. 


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος συνεχάρη εγκάρδια όλα τα μέλη της οικογένειας του Ο.Φ.Ι., ποδοσφαιριστές, προπονητή, διοίκηση και λοιπούς συνεργάτες του συλλόγου για τη νίκη τους επί της Νίκης Βόλου στον τελικό της διοργάνωσης και για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπως και για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Όπως τόνισε ο Σεβ. κ. Κύριλλος «η κορυφαία αυτή πανελλήνια επιτυχία σας προβάλλει τα μέγιστα την πόλη της Ιεράπετρας και αναδεικνύει τον αθλητισμό του τόπου μας και γενικότερα της Κρήτης, καθώς είναι η πρώτη φορά που ομάδα από τον Νομό Λασιθίου κατακτά το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. 
Ο Σεβασμιώτατος, τέλος, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Ο.Φ.Ι. για άνοδο του συλλόγου στη Football League (Β΄ Εθνική) και συνέχιση της επάξιας εκπροσώπησης της πόλης της Ιεράπετρας και του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Η αμφιθεατρική Ρούσσα Εκκλησιά ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............