Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Ένα ακόμα καινούργιο απορριμματοφόρο στον στόλο του Δήμου Ηρακλείου

Με ένα ακόμη καινούργιο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου. Το νέο όχημα, που βρίσκεται ήδη στο αμαξοστάσιο, είναι χωρητικότητας 6 κυβικών μέτρων, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και αποκτήθηκε με ίδιους πόρους.


Εξάλλου, η μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου (συνολικά έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής δέκα νέα απορριμματοφόρα), θα συνεχιστεί τους προσεχείς μήνες, με την απόκτηση δυο ακόμη απορριμματοφόρων, χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρούν στα στενά της Παλιάς Πόλης και σε περιοχές όπως ο Λάκκος και η Αγία Τριάδα.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε: «Προχωράμε με σταθερά βήματα στον εκσυγχρονισμό του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας για τους εργαζομένους μας αλλά και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Η ριζική ανανέωση των οχημάτων, καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού στο αμαξοστάσιο, εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τις υποδομές του Δήμου. Με σχέδιο και πολλή δουλειά και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, αλλάζουμε την πόλη».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............