Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Στη Λότζια ο διευθυντής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Πεκίνο και αντιπροσωπεία κινέζων δημοσιογράφων

Συνάντηση εργασίας με τον διευθυντή του γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο Πεκίνο Γιάννη Πλεξουσάκη καθώς και με εκπροσώπους σημαντικών κινέζικων ΜΜΕ (China National Geographic, China National Radio, China Radio international, Travel Agent Magazine, Sina Weibi κ.ά) είχε το Σάββατο 9 Ιουνίου στη Λότζια, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Gia Andrea Garancini. 


H κινεζική αντιπροσωπεία βρέθηκε στο Ηράκλειο στο πλαίσιο κρουαζιέρας και η συνάντηση είχε καθοριστεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Garancini στην Κίνα. Οι Κινέζοι εκδότες, δημοσιογράφοι και bloggers ενημερώθηκαν για την πρόοδο που έχει σημειώσει το Ηράκλειο ως τουριστικός προορισμός, έδειξαν ενδιαφέρον για την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αύξησης των κινέζων επισκεπτών στην Κρήτη. Οι ίδιοι από την πλευρά τους, κυρίως με παρουσιάσεις του Ηρακλείου στα μέσα στα οποία εργάζονται, προτίθενται να βοηθήσουν προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............