Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Ευχές του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη στους μαθητές για τις εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία, στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις τους.


Εξετάσεις που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε μαθητή και που εμείς οι μεγαλύτεροι, τις θυμόμαστε με νοσταλγία, αφού ολοκληρώνουν το κεφάλαιο της σχολικής ζωής. Και περισσότερο ως παππούς, παρά ως Δήμαρχος, να τονίσω πως όπως και κάθε άλλη στιγμή στη ζωή μας, είναι σημαντική αλλά όχι και η «μοναδική ευκαιρία». Οι προκλήσεις άλλωστε, τώρα αρχίζουν!
Ας αντιμετωπιστούν λοιπόν απ’ όλους με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κι ας έχουν και οι γονείς – που συμμερίζονται φυσικά την αγωνία των παιδιών τους – τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στην πορεία τους.
Στους εκπαιδευτικούς τέλος, που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, εύχομαι να είναι πάντα γεμάτοι όρεξη για να μεταλαμπαδεύουν γνώσεις και να συμβάλλουν στο χτίσιμο γενεών καλύτερων από τις προηγούμενες.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Η αμφιθεατρική Ρούσσα Εκκλησιά ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............