Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Ευχές του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη στους μαθητές για τις εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία, στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις τους.


Εξετάσεις που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε μαθητή και που εμείς οι μεγαλύτεροι, τις θυμόμαστε με νοσταλγία, αφού ολοκληρώνουν το κεφάλαιο της σχολικής ζωής. Και περισσότερο ως παππούς, παρά ως Δήμαρχος, να τονίσω πως όπως και κάθε άλλη στιγμή στη ζωή μας, είναι σημαντική αλλά όχι και η «μοναδική ευκαιρία». Οι προκλήσεις άλλωστε, τώρα αρχίζουν!
Ας αντιμετωπιστούν λοιπόν απ’ όλους με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κι ας έχουν και οι γονείς – που συμμερίζονται φυσικά την αγωνία των παιδιών τους – τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στην πορεία τους.
Στους εκπαιδευτικούς τέλος, που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, εύχομαι να είναι πάντα γεμάτοι όρεξη για να μεταλαμπαδεύουν γνώσεις και να συμβάλλουν στο χτίσιμο γενεών καλύτερων από τις προηγούμενες.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το κρυμμένο ελληνικό φιόρδ - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Οδοιπορικό στην Μονή Κουδουμά - «Είμαι Σύριος από την Κρήτη» - Οι κόφες και τα τσιγκάκια του τρύγου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Κατωφύγι του δήμου Βιάννου ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Τα Πιτσίδια του δήμου Φαιστού .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........