Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Στις εργασίες του Δημοτικού Σχολείου Κεραμουτσίου ο Κώστας Μαμουλάκης

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Σχολείο Κεραμουτσίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας τον άρτιο τρόπο εκτέλεσής τους.


Οι εργασίες προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του παλιού σχολείου, εκτεταμένους χρωματισμούς, καθαρισμούς και διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο και στον χώρο της παιδικής χαράς, κατασκευή τοιχίου περιμετρικά της αυλής, κ.α. και έχουν ως σκοπό να αναβαθμίσουν λειτουργικά και αισθητικά το κτίριο που λειτουργεί και ως χώρος πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων του οικισμού. Ο Δήμαρχος συνομίλησε επίσης με κατοίκους του Κεραμουτσίου για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ενώ επισκέφτηκε έναν ακόμα χώρο δίπλα στο παλιό σχολείο στον οποίο μπορούν να γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις βελτίωσης.Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ένα πολύ όμορφο κτίριο του Κεραμουτσίου, γίνεται ακόμα πιο ωραίο, πιο ασφαλές και πιο λειτουργικό. Πρόκειται για μια ακόμα από τις πολλές στοχευμένες παρεμβάσεις μας στο Μαλεβίζι, για έργα σημαντικά, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων και αναδεικνύουν κτίρια που χρησιμοποιούνται από τους συμπολίτες μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την συμβολή του και σε αυτό το έργο, την Πρόεδρο του οικισμού Πόπη Θραψανιωτάκη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο όπως επίσης και τα στελέχη όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας, για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και σε αυτή την περίπτωση».


Τον Δήμαρχο συνόδευε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος και η Πρόεδρος του οικισμού Πόπη Θραψανιωτάκη.
Η χρηματοδότηση των έργων γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............