Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Τις εργασίες στο σχολικό συγκρότημα Τάλως είδε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός


Αυτοψία στις εργασίες συντήρησης που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο σχολικό συγκρότημα Τάλως (11ο Γυμνάσιο – 13ο Γενικό Λύκειο) πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 21ης Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον Ειδικό Σύμβουλό του Στέλιο Μικράκη, επισκέφθηκε το σχολείο όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με καθηγητές και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που άλλαξαν όψη στο κτίριο αλλά και για τη γενικότερη συνεργασία τους με τον Δήμο.Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ικανοποιώντας ένα αίτημα δεκαετίας, προχώρησε με ίδιους πόρους σε αντικατάσταση των επικίνδυνων επιχρισμάτων και κιγκλιδωμάτων του σχολικού συγκροτήματος, καθώς και σε άλλες απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου, αναβαθμίζοντας τόσο τις συνθήκες ασφαλείας για τους μαθητές και τους καθηγητές τους, όσο και την αισθητική του χώρου.
Το αποτέλεσμα ήταν, όπως ενημέρωσαν οι καθηγητές τον Δήμαρχο, να υπάρξει ήδη αύξηση στην εγγραφή νέων μαθητών.


Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο Δήμαρχος τόνισε: «Έχω πει και πρόσφατα ότι το πρόβλημα της ελλιπούς συντηρήσεως των σχολικών συγκροτημάτων της πόλεως είναι χρόνιο. Εμείς προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε μεθοδικά, και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, με σημειακές παρεμβάσεις, όπως αυτές που κάναμε στο σχολικό συγκρότημα Τάλως, ενώ έχουμε ήδη στον αέρα δημοπρασίες άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για εργασίες στα σχολεία.
Η ικανοποίηση που μας εξέφρασαν οι καθηγητές και οι γονείς των μαθητών του Τάλως, είναι και δική μας ικανοποίηση»

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή